VPRO Tegenlicht Meet-Up Breda:

Onderwerp: ‘Nieuwkomers in Breda’

Op dinsdag 18 april staat de Bredase versie van VPRO’s Tegenlicht Meet Up in het teken van “Nieuwkomers in Breda”.
Deze Meet Up kun je gratis bijwonen in Bibliotheek Breda (Cultuurplein); inloop vanaf 19:30 en aanvang om 20:00.

De afgelopen jaren zijn er veel vluchtelingen naar Nederland gekomen. Ook naar Breda. Langzamerhand vinden zij hun plek hier in het Bredase. Velen komen uit Syrië, zijn gevlucht vanwege de oorlog, hebben huis en haard achter zich moeten laten.

Tijdens de Tegenlicht Meet-Up gaan we in gesprek met onder andere Juan Khalaf, bibliothecaris van het jaar in 2016, Sazan Melko van Maatjesproject en de initiatiefnemers van Buddy to Buddy Breda, de stichting die vluchtelingen helpt uit hun isolement te komen door betrokken inwoners uit Breda aan vluchtelingen te koppelen. Er is ook muziek en we gaan dansen! Doel van de avond is de wederzijdse ontmoeting en elkaar leren kennen.
Blijft het evenement op FB volgen voor meer info over sprekers en locatie van deze avond.  Facebook-pagina

Tegenlicht is het informatieve programma van de VPRO waarin nieuwe ideeën en trends op gebied van politiek, economie, sociologie en wetenschap worden onderzocht. De Bredase Meet Up gaat steeds op zoek naar lokale impact.

Praat en luister mee tijdens deze Meet-up. Wil je je aanmelden (niet verplicht, wel handig), stuur een e-mail naar Esther Ruiten.
Inloop op dinsdag 18 april vanaf 19:30, aanvang 20:00 uur. Toegang gratis, de Meet Up is deze keer bij Bibliotheek Breda, Molenstraat 6, Breda.

Het Mondiaal Centrum Breda is er trots op om Sazan Melko als leidster van ons “Maatjesproject” te hebben.
Sazan Melko de prijswinnaar van de beste bruggenbouwer 2012 .

Print Friendly, PDF & Email