7 september 2018

Aan de omwonenden en bezoekers van het Mondiaal Centrum,

In juli 2018 informeerden wij U over de voortzetting van de renovatie-werkzaamheden aan het Mondiaal Centrum Breda (Roland Holststraat 71).

De eerste fase (o.a. asbestverwijdering, kozijnen aan de achter- en de westgevel vervangen) is inmiddels grotendeels afgerond. Half september wordt de steiger aan de achterzijde en westgevel verwijderd.

De tweede fase gaat in de laatste week van september van start. Tijdens deze tweede fase zullen de kozijnen van de voor- en oostzijgevel worden vervangen. Ook hier zal op deskundige wijze het aanwezige asbest verwijderd worden. Het einde van de werkzaamheden is voorzien rond Kerstmis.

Uiteraard doen wij samen met het bouwbedrijf ons uiterste best om de overlast die dit soort werkzaamheden nu eenmaal met zich meebrengt, tot een uiterste te beperken. De meeste overlast concentreert zich in de maand oktober, omdat dan de kozijnen verwijderd worden.
Hebt u vragen of suggesties…kom gerust eens binnenlopen, bijv op de woensdag- of vrijdagochtend tijdens de wekelijkse inloop. U bent van harte welkom, de koffie staat altijd klaar!

Namens het Bestuur van het Mondiaal Centrum
Piet Meertens, secretaris, e-mail secretaris

Print Friendly, PDF & Email