logo Amnesty International

In 2017 ondersteunt het Mondiaal Centrum Breda de schrijfacties van Amnesty International. De afdeling Breda van Amnesty International organiseert elke laatste vrijdag van de maand gedurende de reguliere inloop van 10:00 tot 12:00 uur een Amnesty International schrijfochtend in het Mondiaal Centrum Breda.

Zowel Amnesty International als het Mondiaal Centrum maken zich sterk voor een meer rechtvaardige wereld. Een wereld waarin iedereen vrij is en gelijk wordt behandeld. Het aanschrijven van verantwoordelijke regeringsleiders is daarbij een belangrijk en beproefd middel gebleken. Een machtig middel om onrecht aan te kaarten en hen te wijzen op de onrechtvaardige situatie. Middels deze schrijfochtenden die internationaal worden georganiseerd, zorgt Amnesty International, dat er internationaal publieke druk op regeringsleiders wordt uitgeoefend om onrechtvaardige situaties aan te pakken.

Ook kunt u gevangenen schrijven en hen daarmee laten weten dat zij door de buitenwereld niet vergeten worden. Hen wordt op deze wijze een hart onder de riem gestoken.

Iedereen is welkom in het Mondiaal Centrum Breda gelegen aan de Roland Holststraat 71 om mee te schrijven onder het genot van een kop koffie of thee.

Voor exacte data zie onze kalender

Print Friendly, PDF & Email