Schilderijen Elisé Melis

Pasfoto Elise MelisSeptember – december 2015

Mijn naam is Elisé Melis, geboren en getogen in Breda. In mijn jeugd tekende en schilderde ik heel graag. Een vijftien jaar geleden heb ik het schilderen weer opgepakt.

In de beginperiode werkte ik uitsluitend met olieverf en koos dan vaak voor een figuratief onderwerp. Later ontdekte ik de mogelijkheden van het gebruik van acrylverf, regelmatig gecombineerd met andere materialen zoals textiel, zand en papier. Hierbij neem ik als uitgangspunt graag een landschap of andere mooie dingen uit de natuur om zo op een non-figuratieve manier een kleurrijk paneel neer te zetten.

Daarbij geïnspireerd door de gedachte dat kunst alles op creatief gebied is wat zowel bij de kijker als de maker een emotie oproept.

Een aantal schilderijen van Elise Melis in de aula

Een aantal schilderijen van Elise Melis in de aula

Print Friendly, PDF & Email