Anas Tabbara, een van de leerlingen van Anthony schrijft hieronder over zijn ervaringen tijdens zijn studie periode.

Als je een nieuwe taal wilt leren, moet je de taal elke dag oefenen, daarom ben ik opzoek gegaan naar Nederlanders en activiteiten om te doen in Breda. Een vriend van mij vertelde me over het Mondiaal centrum, ik ben daar geweest en ik heb Anthony Vermeulen ontmoet. Ik vond de sfeer daar erg leuk en heb daarom besloten om mij in te schrijven.

Ik vond het leuk om dingen buiten de boeken te leren, vooral over de Nederlandse tradities. Nederlands leren is niet makkelijk en kun je moeilijk alleen leren, Mondiaal centrum heeft me geholpen om meer te weten te komen over de Nederlandse cultuur. In een paar maanden groeide de vriendschap tussen het taalmaatje en de deelnemers, daarom waardoor ik meer motivatie kreeg om naar de les te gaan. We hebben samen activiteiten gedaan waaronder: het strand. Keukenhof en Parijs. Daarnaast zijn we ook vaak samen gaan eten.

Ook vieren we vaak samen de Nederlandse feestdagen waardoor ik heb meer geleerd heb over Hemelvaartsdag, Pasen, Koningsdag en Pinksteren. Ik had een geweldige ervaring in Mondiaal centrum. Dit centrum heeft een belangrijke rol gespeeld bij mijn voorbereiding voor een hbo-studie.

Voor deze geweldige ervaring wil ik Anthony Vermeulen en het mondiaal centrum bedanken.

door: Anas Tabbara.

Print Friendly, PDF & Email