Mijn gesprek vandaag is met Cees Janssens. Sinds ikzelf naar het MC Breda ga op de vrijdagochtenden is Cees er ook. Altijd samen met Wim, zijn buurman waar hij dolgelukkig mee is. Want Cees is rolstoel afhankelijk.Afb Cees Jansen
In eerste instantie vond Cees het wat onwennig maar dat duurde niet lang want hij is een grage prater.
Om het ijs te breken en fantasievolle speculaties voor te zijn heeft hij al bij een van zijn eerste bezoeken uitgelegd waardoor hij aan die rolstoel vast zit.
Dat is het gevolg van een hersenbloeding en daarbovenop werd er in de hersenen een tumor geconstateerd. die is natuurlijk weggehaald. Helaas samen met een aantal lichaamsfuncties.

Al met al heeft Cees de snijzaal van het Amphia van beide kanten meegemaakt. Als patient maar ook als electromonteur/werktuigbouwkundige.
Hij was aanwezig bij een hartoperatie, en als terzake kundige techneut was het zijn taak het “sein veilig” te geven waarop de artsen de hartstimulator zijn werk konden laten doen.

Momenteel is Cees alweer heel wat jaartjes met pensioen. Geniet daarvan Cees en blijf gezellig komen op de vrijdagochtenden

door: Anneke

Print Friendly, PDF & Email