Een verzoekje uit ons netwerk waaraan we graag gevolg geven.

Hoi!

Kennen jullie mensen die het leuk vinden om in gesprek te gaan over het klimaat? Milieudefensie is op zoek naar mensen die in de uitdaging aan willen gaan en mee te helpen de mening van Nederland in kaart te brengen. Jullie hebben een groot netwerk in Breda en kennen misschien wel maatschappelijk betrokken mensen die dit leuk zouden vinden. Zouden jullie deze vacature willen delen op jullie website of via jullie social media kanalen?

Onze campagne Operatie Klimaat is gelanceerd! Wij gaan langs de deuren om met heel Nederland in gesprek te gaan, dus ook bij jullie in Breda. Elke Nederlander heeft wel íets te zeggen over het klimaat, en wij willen ervoor zorgen dat de overheid deze meningen meeneemt. Via gesprekken aan de deur willen wij aantonen dat er draagvlak is voor eerlijke klimaatoplossingen, niet alleen voor de mensen die dit kunnen betalen maar voor iedereen! En daar kun jij ons bij helpen.

Dit is wat jij kan doen: luisteren naar meningen

Samen met een team ga je de straat op. Je belt in tweetallen aan bij zoveel mogelijk mensen om te vragen hoe we het klimaatbeleid eerlijker kunnen maken. Dat doe je aan de hand van een script met vragen en stellingen. Moet je daar een klimaatexpert voor zijn? Zeker niet. We willen de mening van de ander vastleggen, dus je gaat vooral luisteren.

Doe mee: meld je aan als vrijwilliger.
Meer doen?
In Breda zijn we ook nog op zoek naar een “Stadsorganizer” die deze campagne vanuit Breda wil organiseren en coordineren. Denk hierbij aan het aansturen van vrijwilligers, het plannen van acties en het werven van nieuwe vrijwilligers. De vacature voor Stadsorganizer vind je hier.

Omdat mensen in jullie netwerk misschien wel interesse hebben in deze onderwerpen en in deze vacature zou het fijn zijn als jullie dit bericht kunnen delen! Alvast heel erg bedankt!

Met vriendelijke groet,

Eveline Winkel
Vrijwillige Organizer Operatie Klimaat
Werkdagen ma-di-wo

Print Friendly, PDF & Email