Vrijdag 5 januari vond op het MCB de jaarlijkse bingomiddag plaats, georganiseerd door Sazan Melko. Er waren die dag niet alleen nieuwe Bredanaars aanwezig maar ook diverse vrijwilligers. Aan de deelnemers was gevraagd om iets te eten mee te nemen en als je dat aan Syrische mensen vraagt staat de tafel al snel vol met de meest lekkere hapjes.

Nadat iedereen zijn bord had gevuld kon worden begonnen met de bingo, onder leiding van George Harbras. Er werden twee rondes gespeeld en per ronde konden er vijf prijzen worden gewonnen.

Gerard Bosch had via Facebook een oproep geplaatst voor prijsjes en daar was massaal op gereageerd. Daarnaast had het MCB zelf ook nog enkele prijzen aangeschaft. Ook de kinderen werden niet vergeten; er waren kinderspellen geschonken en ieder kind mocht een spel uit komen zoeken.

Gelukkig was er ook enkele malen valse bingo en dan kwam Aiman Munfakh in aktie. Hij liet de persoon die valse bingo had een liedje zingen, of een dansje maken, of de vuile borden ophalen. Uiteraard onder gejuich en applaus van de aanwezigen.

Rond half vijf was de bingo afgelopen en waren ook de meeste hapjes in de magen van de aanwezigen verdwenen. Vele mensen hielpen met opruimen en met het terugzetten van tafels en stoelen.
Hiermee kwam een eind aan een gezellige en geslaagde bingomiddag.

Voor een impressie van deze gezellige middag bekijk onderstaande foto’s.

[Best_Wordpress_Gallery id=”118″ gal_title=”BingoJanuari2018″]

 

Print Friendly, PDF & Email