Het MCB viert Lustrum op Youtube

vrijdag 30 oktober 2020 vanaf 19:00 uur

Het MCB viert haar 5 jarig bestaan op YouTube. Vanwege de Corona is iedereen aan huis gekluisterd. Feestjes mogen even niet. Daar leggen wij ons niet bij neer. Samen met studenten van de Breda University of Applied Sciences organiseren we een digitaal huiskamerfeest. Met de gebruikelijke speeches, Cabaret van Andre Manuel, een heuse “pub”quiz en interviews met mensen van MCB.

Het Mondiaal Centrum Breda is al vijf jaar lang een steunpunt en laagdrempelige ‘huiskamer’ voor mensen die zich in de marge van de samenleving bevinden. Dat kunnen Bredanaars zijn die rond lopen met vragen over financiën of gewoon wat gezelligheid en aanspraak zoeken.

Het MCB is er ook speciaal voor ongedocumenteerden die rust zoeken om een toekomstperspectief te vinden.

Voor statushouders die net in Nederland zijn bieden we maatjes en andere hulp aan.

Breda University of applied sciences Student Marijn: “ Het is mooi om te zien hoe ze geloven in presentie. Er even echt voor elkaar zijn. Voor iedereen is er ondersteuning en bemoediging hen in hun streven naar een menswaardig bestaan”.

De hele liveshow is 30 oktober te volgen via het YouTube-account van het MCB en gaat om 19:00 van start. Het Mondiaal Centrum Breda nodigt iedereen in Breda en omstreken uit om samen vanuit de huiskamer het lustrum mee te vieren.

Gebruik de knop hieronder om naar ons YouTube account te gaan om de digitale viering te volgen.

Print Friendly, PDF & Email