Vanavond debatteren Rutte en Baudet met elkaar en doen zij alsof deze verkiezingen gaan over een keuze tussen rechts en extreemrechts. Wij zetten daar vandaag iets anders tegenover: deze verkiezingen gaan over het klimaat, mensenrechten, tolerantie en een eerlijke economie. En die boodschap kan vandaag door ruim 1 miljoen mensen gelezen worden op de achterpagina van de Metro, dankzij nu al 871 donaties van jullie!

We roepen in de advertentie op tot een ‘vrolijke boycot’ van het debat tussen Rutte en Baudet vanavond. Maar de situatie is serieus, dus in plaats van te kijken, vragen we iedereen om drie vrienden op te roepen om te gaan stemmen. Want als wij allemaal drie mensen zover krijgen om te gaan stemmen voor het Europa dat wij willen, kunnen we de rest gewoon laten praten. Doe je met ons mee?

JA, IK WORD STEMVERDRIEDUBBELAAR

De Stemverdriedubbelaar werkt heel simpel: je vult je naam en mailadres in plus de voornamen van drie vrienden die je gaat overtuigen om te stemmen, en dat is het! Je krijgt dan vanavond van ons een mail met een herinnering en een aantal handige linkjes waarmee je via Twitter, Facebook of WhatsApp je drie vrienden kunt laten weten dat je ze hebt genomineerd.

De opkomst van de Europese verkiezingen was de vorige keer nog geen 37% – en nog geen 18% van de jongeren stemde. Als we samen de opkomst weten te verhogen kunnen we tegenwicht bieden aan de opkomst van haat, stilstand en onverdraagzaamheid en ons geluid laten horen. Dus ga stemmen, en overtuig drie anderen om dat ook te gaan doen!

IK GA STEMMEN EN VRAAG DRIE VRIENDEN OM DAT OOK TE DOEN

Nog een dag te gaan tot de Europese verkiezingen. Alvast heel veel stemplezier!

Print Friendly, PDF & Email