Mondiaal Centrum Breda

Op 18 mei van 12:00 tot 16:00 uur organiseert het Mondiaal Centrum Breda haar jaarlijkse Open Dag.
U bent van harte welkom om op deze middag een kijkje te komen nemen binnen de muren van het voormalige klooster van de broeder van Huijbergen, aan de Roland Holststraat 71 te Breda.
Het gebouw dat door het Mondiaal Centrum gebruikt wordt volgens de wens van de broeders van Huijbergen is door hen gerenoveerd en voldoet nu aan de eisen die in deze tijd aan het gebouw en de aard van het gebruik gesteld worden.

Het gebouw is “net” uit de steigers en de laatste rommel is “vanochtend” opgeruimd. U kunt dus begrijpen dat wij trots zijn om u “ons” gebouw te tonen.

Verder zijn wij trots op hetgeen door ons in de korte tijd van het bestaan van het Mondiaal Centrum bereikt is. Bedenk daarbij dat alle activiteiten die georganiseerd en ondernomen worden uitgevoerd worden door vrijwilligers. Dus ook zij zijn trots op datgene waarbij zij betrokken zijn en hun tijd en energie in steken.

Loop vrij binnen op deze Open Dag en bewonder of wees kritisch op het Mondiaal Centrum maar geniet vooral van het programma vol met:
– Culturele ontmoetingen;
– Wereldmuziek;
– Verhalen van vluchtelingen en vrijwilligers;
– koffie thee en hapjes;
– Maak kennis met onze lopende activiteiten.

Wij hopen u op 18 mei als onze gast te mogen ontvangen.

Print Friendly, PDF & Email