Een bijzondere kerstviering op het Mondiaal Centrum Breda. De Kerstborrel werd bezocht door 75 vrijwilligers.

Om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet vierden we kerst met life music, van een van onze vrijwilligers, Wout Kwakernaat en zangeres Femke Overboom. Als verrassing en geschenk aan het MCB had Wout een lied gecomponeerd en geschreven hetwelk op fantastische wijze vertolkt werd door Femke.

Lach-yoga onder leiding van Rajitha

Na een opluchtende sessie lachyoga van Rajitha Kanchan konden de vrijwilligers genieten van een heerlijk buffet en was er ruimte om kennis te maken en van gedachten te wisselen. Een leuk kerstpresentje om mee naar huis te nemen, om tijdens deze feestdagen te weten dat je inspanningen gewaardeerd worden.

Het gaat goed met het Mondiaal Centrum Breda Het moet vermeld worden dat het MCB afgelopen jaar “rommelig” was vanwege de verbouwing, maar het ziet ernaar uit dat we er aan alle kanten sterker uitkomen. Zo is het gebouw van binnen en van buiten opgeknapt, geïsoleerd en energie zuiniger gemaakt. Voor deze inspanningen werden terecht, twee vrijwilligers voor deze mega klus, in het zonnetje gezet, te weten:
Frans Lemmens (bestuurslid en verantwoordelijk voor het gebouw) en Ed Visser (Technisch Facilitair coördinator).

Frans Lemmens en Ed Visser
Print Friendly, PDF & Email