Inloop Mondiaal Centrum nu ook op woensdagmorgen

De “Inloop van het Mondiaal Centrum” is een ontmoetingsplek voor iedereen, mensen uit de wijk Boeimeer, maar ook mensen uit andere wijken, voor Bredanaren en nieuwe-Bredanaren.
Iedereen is welkom voor zomaar de gezelligheid, een praatje en een kopje koffie, maar ook is er een luisterend oor voor als er bijzondere vragen zijn.

Loop geheel vrijblijvend gewoon eens binnen op woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur en proef de sfeer! Ontmoet mensen, die zelf al ervaren hebben hoe waardevol zo’n “gewoon” contact kan zijn.
Tot woensdagochtend?!
(Er is ook een inloop op vrijdagochtend).

Berichten en informatie over of vanuit de inloop

Basiscursus Arabisch voor beginners.

Op 26 september is er in het Mondiaal Centrum Breda aan de Roland Holststraat 71 een kennismakingsbijeenkomst voor cursisten die de basiscursus Arabisch voor beginners willen gaan volgen. De docent (Syrier, met universitaire studie Arabisch) zal uitleg geven over de cursus, de basiselementen van het eerste jaar, het cursusmateriaal en de kosten.
Heb je belangstelling en heb je je nog niet opgegeven, kom dan woensdagavond om 19.00 uur naar het Mondiaal Centrum. Je bent van harte welkom!

Vorig bericht over deze nieuw op te starten cursus

Print Friendly, PDF & Email