Geen feest wel een nieuwe website

15 maart 2020

De geplande lancering van de nieuwe website door wethouder Haagh zit er deze maand niet in. Ook het Mondiaal Centrum Breda heeft zich te houden aan alle Coronamaatregelen. De viering van het eerste lustrum is uitgesteld tot in het najaar. Voorzitter Wilbert Willems. “ De lancering zou start zijn van een feestweek. De site gaat nu 17 april in stilte de lucht in”.

In vijf jaar tijd is het Mondiaal Centrum Breda uitgegroeid tot dé veilige en laagdrempelige ‘aanlegsteiger‘ voor ongedocumenteerden en een ontmoetingsplek voor alle Bredanaars die begaan zijn met mensen in de marge van de samenleving. Steeds meer mensen weten de weg naar de Roland Holststraat te vinden. Daar hoort een frisse, eigentijdse website bij, www.mondiaalcentrumbreda.nl.

Met de komst van de nieuwe site zal het Mondiaal Centrum Breda ook actiever worden op social media. Op de site staan de visie en de kernboodschap, de actuele agenda, nieuws en de verhuur van ruimten. Op facebook, twitter en instagram zetten we voortaan de sfeerimpressies, verslagen en uitnodigingen. Online wordt het centrum zo nog zichtbaarder. Willems. “ Kern van ons werk blijft de daadwerkelijke ontmoeting. Presentie en echt contact, daar geloven wij in, zijn het cement van de samenleving”.

Print Friendly, PDF & Email