Vrijwilligerspenning

We hoeven je niet te vertellen hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor Breda, voor jou als organisatie en als Bredanaar. Je merkt het elke dag.
Zij maken het verschil. Zij zorgen ervoor dat duizenden elke week kunnen sporten, niet alleen zitten, boodschappen in huis hebben en dat evenementen kunnen bloeien.

Die pareltjes binnen jouw organisatie doen hun werk meestal in de schaduw. Ze vinden het vaak bijna vanzelfsprekend dat ze elke week de handen uit de mouwen steken. Maar dat is het niet! Daarom wil de Gemeente Breda hen, al is het maar één keer per jaar, in het zonnetje zetten. Even de schijnwerper op die ene trouwe en loyale vrijwilliger of vrijwilligersgroep.

 

Dat doet de Gemeente Breda door jaarlijks de Chris van Faassenpenning uit te reiken aan de vrijwilliger en vrijwilligersgroep van het jaar. Dit jaar is het 25e editie, dus maken ze ‘m extra feestelijk, onder andere door naast de penning ook een geldprijs van 250 euro beschikbaar te stellen!

Om de vrijwilliger en vrijwilligersgroep van het jaar 2017 te vinden hebben we je nodig. Want jij weet veel beter dan wij wie elke week zo trouw zijn of haar werk verricht. Daarom vragen we jou via deze weg om die ene man, vrouw of groep bij de Gemeente Breda aan te melden. Dat gaat heel makkelijk via een online formulier op Print Friendly, PDF & Email